Om MTL

MTL har sedan 1997 varit verksam i sportbranschen. Vi förfogar över Europas bästa tryckeri och skrädderi vad gäller sublimerade matchtröjor. Det är fakta.

Vår personal i tryckeriet är den största tillgången, som gör att vi får fram kvalitets tröjor i rätt tid. Nästan ingen personal omsättning. Vi besitter rätt kompetens från design till kvalitet på tyger. Vi erbjuder stabila leveranstider. Mättade och skarpa tryck på rätt tyg. När det gäller design kan vi erbjuda tjänster, som att rita nya original till loggar, som klubblogga eller till företag. I vår egen produktion tillverkas matchtröjor för de stora lagsporterna, samt individuella sporter, som cykel, bowling, tennis, badminton, bordtennis och orientering. Vi har rätt tyg till respektive sport. 

Egen tillverkning för MTL målvakt – ishockey. Högsta kvalitets nivå från barn till elit.

MTL levererar för ishockey ett nästan komplett material utom skridskor och hjälmar, som vi kan få fram via partners i branschen.

– egen tillverkning av overaller av olika material(tyger)

– skid jackor/parka jackor, samt hoodies.

– souvenirer och profilprodukter finns från konfektion till hårdvara.

– Bollar och en del annan tillbehör till fotboll, basket, volley, baseball 

Sammantaget kan MTL erbjuda de flesta föreningar en bra service för konfektion. Vi kan också agera grossist till andra märken vilket gör att vi kan erbjuda det mesta.

MTL är ett privatägt bolag sedan 1990 utan delägare.

Välkomna till ett bolag, som stretar vidare och som aldrig ger upp trots alla dessa pakter med avtal och annan relation, som bara gynnar de inblandade utom slutkund! Våga välj MTL och få ett rejält samarbete, som lönar sig utan trams och detta med avtal, som bara är ett bondfångeri.

Bra priser och kvalitet ska räcka långt med stabila leveranstider. 

Thomas Lindgren