Målvaktsskydd och målvaktshjälmar från MTL

MTL målvaktsskydd är av lite extra bra kvalitet och det är vi mycket stolta över. Du hittar hjälmar, benskydd och mycket mer på vår hemsida!

Framtagna av experter

MTL har ett särskilt samarbete med reparatörer av målvaktsskydd. Deras intresse och kunskap gör att vi också kan erbjuda något av den bästa utrustningen på marknaden. De har ofta många års erfarenhet av att laga till exempel målvaktshjälmar. Därför vet de också exakt vad som krävs.

Kombinera din utrustning

Fördelarna med att välja skydd från MTL är att du vet att du får utrustning av toppkvalitet. Men du behöver samtidigt inte lägga stora summor på att skaffa till exempel en ny målvaktshjälm.

Vi har kombinerat de bästa egenskaperna från de stora märkena för att skapa våra egna produkter. Hos oss kan du enkelt kombinera och komplettera den utrustning du behöver. På så sätt skapar du enkelt ett komplett skydd för din träning!


MTL MÅLVAKTSUTRUSTNING
Våra målvaktsskydd är tillverkade av folk som också reparerar skydd, och de har stort intresse för sporten. vår ide är att ta de bästa egenskaperna från etablerade märken och justera det som är mindre bra och där med få en i det närmast komplett produkt. När ni har använt våra skydd några veckor, så tror vi att ni inte vill ha något annat.

Våra nya superskydd för säsong 2010-11.

Beställ plock,stöt, benskydd och kombinat, då bjuder vi på 1st. målas mask i kolfiber / kevlar. Värde 7000:-.