Kontakta oss

E-post: info@mtl.se

Telefon: 0708-430869

Om MTL

MTL har sedan 1997 varit verksam i sportbranschen. Vi förfogar över Europas bästa tryckeri och skrädderi vad gäller sublimerade matchtröjor.

Vår personal i tryckeriet är den största tillgången, som gör att vi får fram kvalitets tröjor i rätt tid. Nästan ingen personal omsättning. Vi besitter rätt komptens från design till kvalitet på tyger. Vi erbjuder stabila leveranstider. Mättade och skarpa tryck på rätt tyg. När det gäller design kan vi erbjuda tjänster, som att rita nya original till loggar, som klubblogga eller till företag. I vår egen produktion tillverkas matchtröjor för de stora lagsporterna, samt individuella sporter, som cykel och orientering. Vi har rätt tyg till respektive sport.

Under kontrakt finns även några workshops, som tar hand om vår tillverkning för målvaktsskydd för ishockey.

Några nyhet för vår verksamhet är klubboveraller av olika slag, som värmeställ, träningsoveraller, vind/vattenavstötande overaller, parka jackor, samt hoodie tröjor, som erbjuds med unik design och egen logga i brodyrform. En annan nyhet är vårt nya sortiment för träningskläder för fitness och cykel. Ett nytt sortiment med idén att alltid ha på lager, som cykeltröjor, cykelbyxor, kompressions tröjor/byxor, sport bh och en del annat till oslagbara priser. En nyhet är också vår näthandel, som vi räknar med ska vara etablerad under 2017. De produkter från näthandel ska också finnas möjligt att beställa och hämta från våra handlare. Under 2017 kommer vi erbjuda en nystart för hockeyklubban Northland, som var stor på 80 talet. MTL kommer tillverka den i senior och intermediate modell i prisläge högre p.g.a. den höga kvalitén.

Under hösten 2016 har vi smugit igång med benskydds tejp för hockey och fotboll. Under 2017 kommer vi troligen ha en tyg tejp för hockeyklubban också!

Sammantaget kan MTL erbjuda de flesta föreningar en bra service för konfektion. Vi kan också agera grossist till andra märken vilket gör att vi kan erbjuda det mesta, vad gäller sportartiklar.

MTL är ett privatägt bolag sedan 1990 utan delägare.

Välkomna till ett bolag, som stretar vidare och som aldrig ger upp!